Sooooooo.. Hi Mom.

10 Jul

“Katanya kemarin kangen, udah jauh-jauh kesini, cuma buat ditinggal kemana-kemana” -mom, today.

Mungkin maksudnya bercanda sih, ngomongnya juga nggak beneran, nadanya biasa.. tapi.. yang disini jleb jleb jleb nih mah haha aku ketawa aja deh.

Entah kenapa yaa, hari ini yang seharusnya kosong, yang emang udah disengajain dibuat kosong, ternyata tau-tau harus konfirmasi makanan buat acara diskusi kebudayaan perancis dan nonton bareng buat International Office (IO) besok jumat itu. Tiba-tiba jam satu siangnya ada rapat buat bahas konten dan progres majalah yang bakal terbit bulan depan. Bahkan saat di jalan, hp bunyi dari orang lain yang tiba-tiba juga minta janjian ketemuan buat bahas peluang untuk partnership dan kontrak setahun kedepan dan itu habis maghrib. Daaann ada reminder coaching nanti malemnya.

Suddenly I have a busy day mom. It’s not like I’m doing it on purpose. I know that you’re coming far far away, leaving all your-supposed-to-do-jobs, just to come and visit me, here in Semarang. I try my best to make today as available as I can, just for you. You know I’ve tried my best, right?

You once said that human can make a perfect plan, give him/her best effort to plan everything so that it will happen accordingly. but still, it could only cover the 99 percent, yet there is a small percentage as big as 1 percent that is beyond his/her control.

Last but not the least, today’s sahur when you woke me up was probably the best sahur I ever been through. Remember that I hugged you so long that you said you couldn’t breath, right?

I missed you mom. I really do.

Maybe time is not something that we can take for granted. Maybe today is not the perfect time in God’s plan. Maybe I haven’t had the chance to spend more time with you. or maybe it just another-supposed-to-be-ordinary-day in my life, the day when I didn’t get chance to see you that often.

Or. Maybe we simply need to arrange another time🙂

P.S. despite all of that, I always love you, Mom.

Regards,
Dea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: